BATE Borisov došao u Beograd po bodove

Trener fudbalera BATE Borisov Aleksandr Jermakovič rekao je da njegova ekipa zna ko joj je protivnik u prvom kolu Lige Evropa, da je Crvena zvezda kvalitetan tim, ali da je u Beograd došla po bodove.
trener bateaFoto: Gettyimages

„Kod nas vlada dobro raspoloženje, radujemo se što smo ušli u Ligu evrope, za nas je to praznik. Bez obzira s kim igramo, mi uvek idemo da uzmemo bodove. Znamo gde smo došli, kakvi su navijači i šta nas očekuje, ali mi smo došli po bodove“, rekao je Jermakovič novinarima u Beogradu.
 
Fudbaleri BATE Borisova igraju u četvrtak protiv Crvene zvezde utakmicu prvog kola Grupe H Lige Evropa.
 
„Zvezda ove sezone igra vrlo stabilno i ne ide ispod određenog nivoa. Imaju kvalitetne individualce, ali i kvalitetan tim. Agresivno igraju kako u napadu tako i u odbrani, a posebno agresivno igraju kod kuće. Što se tiče negativnih aspekata njihove igre tiče, mi ih znamo ali videćemo sutra da li ćemo to iskoristiti“, rekao je Jermakovič.
 
Upitan koji igrač Zvezde će biti najveća pretnja njegovom timu, Jermakovič je odgovorio: „Svaka linija ima svog lidera, veoma su dobri Donald, Kanga i Boaći“.
 
U Grupi H su još Arsenal i Keln, a Jermakovič se složio sa konstatacijom novinara da je premijerligaš favorit, a da su preostala tri tima ravnopravna.
 
I fudbaler BATE Borisova Nemanja Milunović rekao je da je njegova ekipa u Beograd došla po bodove.
 
„Prijatno je biti ovde. Tim Crvene zvezde naravno da poznajem, ali mi smo došli po bodove, videćemo šta će biti… Saigrači su upoznati su sa atmosferom. Igrali smo ovde i protiv Partizana, znaju da su navijači Zvezde još vatreniji i veći je stadion, ali to nam ne stvara veliki pritisak“, rekao je Milunović.
 
Utakmica između Zvezde i BATE Borisova igra se u četvrtak od 21.05 na stadionu „Rajko Mitić“.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 13/09/2017 u 20:28

About The Author

Ostale objave