BEZ IZVEŠTAJA SA UTAKMICE CRVENA ZVEZDA – LIVERPUL!

Nekorektan odnos Crvene zvezde prema našem mediju.puna marakana 2134

Poštovani, čitaoci portala BUTASPORT.RS,

Obaveštavamo vas da ćete biti uskraćeni za izveštaj sa predstojeće utakmice Lige šampiona izmedu Crvene zvezde i Liverpula. I pored naše želje, da izveštavamo kao i sa svake utakmice crveno-belih u prethodnih pet i po godina, koliko postoji naš portal, uskraćeni smo za to pravo pošto je prema rečima PR službe Crvene zvezde za ovaj meč „izuzetno smanjen broja mesta za mečeve UEFA Lige šampiona“.

Naravno, naš portal nije imao velike zahteve za ovaj meč s obzirom na važnost utakmice (1 novinar i 1 fotoreporter) međutim, ni taj minimalan zahtev PR služba Crvene zvezde nije ispunila.

Poznatno je da Crvena zvezda ima veliki broj mesta u novinarskoj loži (334), i da i ovog puta u istoj neće biti samo novinari kome je taj sektor namenjen, već i ljudima kojima tu nije mesto, niti ih bilo šta povezuje sa novinarstvom.

Ogorčeni smo ovim potezom kluba, s obzirom da je naš portal pratio Crvenu zvezdu od osnivanja redovno i korektno izveštavao kako u domaćim takmičenjima tako i u evropskim, ali i redovno bio uključen u aktivnostima kluba (Konferencije…).

Podsetimo, prema pravilima svih većih evrospkih i svetskih sportskih organizacija prednost za izdavanje akreditacija imaju pre svega sportski mediji, a tek onda slede čitanost i prioritetni mediji po drugim parametrima.

Što se tiče posete, naš portal je jedan od najposećenijih sportskih portala u regionu, i sa time se ponosimo.

Redakcija portala BUTASPORT.RS.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 04/11/2018 u 10:39

About The Author





Ostale objave