BUTASPORT SAZNAJE: Vojvodina se pojačala sa dva mlada reprezentativca Gane!

Tamnoputi vezista i napadač stigli u Vojvodinu, saznaje BUTASPORT.RS.
bempah
Foto: Gettyimages

Klub iz Novog Sada angažovao je već dva pojačanja za predstojeću sezonu. Kako saznaje BUTASPORT.RS. radi se o mladim reprezentativcima Gane.

Joseph Owusu Bempah bivši kapiten Hearts of Oak i mlade reprezentacije Gane ima 21 godinu. Polivalentan igrač koji igra centralnog i zadnjeg veznog, a sa jednakim uspehom pokriva pozicije desnog i levog beka. Za vreme igranja za Hearts of Oak imao je odlične ponude za prelazak u Groningem i Bronbi, ali je uprava tražila veliko obeštećenje i procente od naredne prodaje. Nakon isteka ugovora potpisuje za Bechem United, ali nakon interesovanja Vojvodine sporazumno raskida ugovor.

Francis Afriyie je napadač i odlikuje ga izuzetna brzina. Ima 22 godine.

Kako saznaje naš portal, dvojac je trebao da dođe na početku sezone, ali se odužilo čekanje vize. Sada su već nekih meseca dana u Novom Sadu, registrovani su i imaju pravo nastupa u poslednja tri kola prvenstva ukoliko to trener bude želeo!

Zanimljivo je da su došli na preporuku srpskog trenera koji radi u Gani i da su stigli kao slobodni igrači bez procenata prema menadzerima,

U Novom Sadu i dalje trenira mladi reprezentativac Jamajke, Kevon Lambert koji će imati priliku da potpiše ugovor za narednu sezonu.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 12/05/2017 u 11:00

About The Author

Ostale objave