Da li Mladen Krstajić ostaje selektor?

Do kraja sledeće nedelje biće poznato da li selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić ostaje na tom mestu, izjavio je potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević.
mladen krstajic 3813838Foto: Gettyimages

Milošević je gostujući na televiziji „N1″ poručio da Srbija ne zaostaje mnogo za najboljim svetskim ekipama, ali da je i nedostajala sreća nakon što je eliminisana u grupnoj fazi zbog poraza od Švajcarske (2:1) i Brazila (2:0), a pobedila Kostariku (1:0).

- U toku sledeće nedelje, najkasnije do kraja, imaćemo konkretne informacije. Između ostalog i oko Krstajića – rekao je Milošević.

On je dodao da su „orlovi“ zaslužili više, podsetivši i na sudijske greške, odnosno na duel sa Švajcarskom kada Nemac Feliks Brih nije svirao očigledan penal.

- Ono što sam video na Svetskom prvenstvu jeste da mi uopšte ne zaostajemo mnogo za najboljim svetskim ekipama, i da smo u prvom krugu iza najboljih, prilično isti, a možda i u prednosti. I uz malo sreće mogli smo i mi da odemo do četvrtfinala – navodi Milošević.

Dodao je i da rezultat nije uvek realno merilo vrednosti.

- Ono što je dobro je da smo promovisali pet, šest mladih igrača koji predstavljaju budućnost srpskog fudbala, a ima ih još sedam, osam u Srbiji… To su momci koji su napravili fenomenalne rezultate u prošlosti u mlađim selekcijama – zaključio je on.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 14/07/2018 u 19:21

About The Author

Ostale objave