Đukić: Odigrali smo loše, nismo stvarali šanse, nismo dominirali…

Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je da je njegova ekipa potpuno podbacila u današnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Mladosti i da jedino može da bude zadovoljan osvajanjem tri boda.
djukic 156 derbiFoto: Butasport.rs

„Jedino što mogu da budem zadovoljan su ta tri boda. Odigrali smo loše i ni u jednom momentu nismo uspeli da dominiramo, da stvorimo šanse. Pogotovo u napadu. Igrali smo loše, jedino dobro su ta tri boda. Svi kao ekipa smo podbacili, nismo uspeli da napravimo zrelu šansu. U poslednjih pet minuta, kada su oni zbog svojih grešaka dobili isključenja, uspeli smo da postigemo dva gola i osvojimo tri boda“, rekao je Djukić za televiziju Arenasport posle utakmice.

Partizan je u Lučanima pobedio Mladost sa 2:1. Mladost je povela u 70. minutu golom Predraga Pavlovića, a Partizan je izjednačio golom Marka Jevtovića u 86. minutu. Pobedu aktuelnom šampionu Srbije doneo je Miloš Šatara autogolom u 89. minutu.

„Znali smo kako će oni igrati, nismo bili pokretljivi i konkretni u napadu. Lako smo gubili loptu, znali smo da će igrati čovek na čoveka. Imali smo mnogo problema jer nismo uspeli da uspostavimo pas igru“, dodao je trener aktuelnog šampiona Srbije.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 18/02/2018 u 16:32

About The Author

Ostale objave