ĐUKIĆ OTKRIO: Kako su meštani reagovali na izjavu o je*enom Štitaru? (VIDEO)

Trener Partizana prošle nedelje iznenadio je sve.miroslav djukic 31338Foto: Butasport.rs

Mnogo komentara izazvala je njegova izjava o „jebenom Štitaru“ iz kojeg potiče, o dripcima, džukcima (što u medijima, što u fudbalskom okruženju). Na konferenciji za novinare pred četvrtfinalni meč protiv Javora u Ivanjici, Đukić se vratio na tu temu

„Prijatelji me jesu zvali da me podrže, znaju kakav sam borac, znaju moj mentalitet. I znaju da iz svega toga izađem jači. Niko mi nije zamerio, znaju da sam to ja, kad eksplodiram da kažem sve što mislim. Ja ne govorim iza leđa. Meni kad dođe momenat kažem sve u lice, ispraznim se, i onda sam mirniji. Oko mene su ljudi koji me podržavaju i znaju da kad tako nešto kažem govorim iz nekog poštenja, to je u meni tinjalo i ne kajem se… Borac sam za istinu i pravdu, živim za istinu i ne dam na sebe“, rekao je Đukić i nastavio:

„Nekada morate da se spustite na određeni nivo da bi vas svi razumeli. Kada pričate kao gospodin, očekujete gospodstvo i sa druge strane. Pošto vas ne razumeju kao finog španskog gospodina, onda morate da budete pravi srpski dripac da bi vas svi razumeli“.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 13/03/2018 u 13:36

About The Author

Ostale objave