Đukić: Umor stiže, a moramo da rešimo neefikasnost (VIDEO)

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić priznao je da postoji problem sa efikasnošću na svom terenu, ali i poručio da je utakmica 14. kola Superlige protiv Bačke prava prilika da se isprave stvari.
djukic pred backu 3Foto: Partizan.rs

„Bačka je težak protivnik, a sada će biti još teže posle evropske utakmice zbog umora. Ritam je takav, moramo da ga prihvatimo i pobedimo kako bismo nastavili trku za titulu“, rekao je Đukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

On je najavio da će biti određenih promena u timu kako bi odmorio pojedine igrače.

„Nemamo pravo na grešku, moramo da upišemo tri boda. Bačka se dobro brani, sa petoricom pozadi, ali isto tako napada sa velikim brojem igrača“, rekao je Đukić.

Dodao je i da ga brine što ekipa nije postigla gol protiv Skenderbega u Albaniji u utakmici Lige Evrope.

„Nije lako u Evropi davati golove, igrali smo protiv čvrstog protivnika. Ipak, i dalje ćemo tražiti posed lopte i napadati. Potrebna nam je inspiracija u napadu, mnogo stvari mora da se poklopi da bismo funkcionisali u ofanzivi. Posebno je problem sa neefikasnošću na našem terenu, mislim da je to problem psihe i opterećenja kada igramo kod kuće. Tada hoćemo što pre da dođemo do gola“, zaključio je Đukić.

Utakmica između Partizana i Bačke igra se u nedelju od 15 sati na stadionu u Humskoj.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 21/10/2017 u 13:09

About The Author

Ostale objave