Keln u Beogradu sa 16 fudbalera, trojica iz amaterskog tima

Nemački Keln stigao je u Beograd sa samo 16 fudbalera na odlučujući duel protiv Crvene zvezde u poslednjem kolu Lige Evrope. milos jojic keln 13Foto: Gettyimages

Utakmica između Kelna i Crvene zvezde igra se u četvrtak sa početkom u 21.05, a srpskom predstavniku je dovoljan i remi za prolaz u slučaju da BATE Borisov ne savlada Arsenal u drugom meču H grupe.

Novi trener Štefan Rutenbek, koji je zamenio smenjenog Petera Štegera baš pred meč u Beogradu, prvom timu je priključio čak trojicu igrača iz amaterske ekipe Kelna – Birka Risua, Anasa Uahimu i debitanta Isamila Jakobsa, prenosi list Ekspres.

Keln će na stadion „Rajko Mitić“ izaći bez čak 11 povređenih fudbalera u utakmici u kojoj im jedino pobeda donosi prolaz u šesnaestinu finala Lige Evrope, među kojima su i nemački reprezentativac Jonas Hektor, Marko Heger, Marsel Rise, Džon Kordoba…

Utakmica između Kelna i Crvene zvezde igra se sutra sa početkom u 21.05, a srpskom predstavniku je dovoljan i remi za prolaz u slučaju da BATE Borisov ne savlada Arsenal u drugom meču H grupe.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 06/12/2017 u 15:17

About The Author

Ostale objave