Kokeza: Najbolja godina u poslednje dve decenije

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza izjavio je na ceremoniji dodele Zlatne lopte najboljem igraču i treneru u 2017. da je prethodna godina najuspešnija u poslednje dve decenije.
slavisa kokeza 3Foto: Butasport.rs

„Velika mi je privilegija da ispred vas mogu da podelim zadovoljstvo u godini koja je najbolja u prethodne dve decenije. Srbiju smo vratili gde pripada. Odlazak u Rusiju je početak kontinuiteta dobrih rezultata, a naša obaveza je da to obezbedimo. Dovoljno je pogledati gde se nalazi mlada reprezentacija, ali i uspesi Zvezde i Partizana u Evropi na čijem uspehu im čestitam. Ova godina je po mnogo čelu najuspešnija“, rekao je Kokeza.

On je dodao da je kada je dolazio na funkciju postavio četiri cilja – privatizacija, Nacionalni stadion, Administrativna zgrada i plasman na Mundijal.

„Radili smo mnogo na poboljšanju uslova fudbala širom Srbije. Zahvaljujujem se Zoranu Lakoviću zbog koga ja stojim sada ovde i zbog čega imamo dobre odnose sa UEFA. U narednoj godini želim da nastavimo sa uspesima“, poručio je Kokeza.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 24/12/2017 u 18:08

About The Author

Ostale objave