Lalatović: Sreća nam nije bila saveznik

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Nenad Lalatović smatra da je njegova ekipa bila bolja od Makedonije na Evropskom prvenstvu i da je zaslužila više od boda.
nenad lalatovic 92192Foto: Butasport.rs

„Mislim da nismo imali sreće, jer primiti gol iz jedanaesterca… Igrali smo svih 90 minuta, ponovo smo promašili veliki broj prilika i sreća definitivno nije bila naš saveznik“, rekao je Lalatović, prenosi Fudbalski savez Srbije.

Posle poraza od Portugalije na početku šampionata, mlada fudbalska reprezentacija Srbije je u Bidgošču odigrala nerešeno 2:2 sa Makedonijom, u utakmici drugog kola Grupe B na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

„U obe utakmice smo propustili mnogo šansi i onda, kako to biva, sledi kazna. Ponovo kažem, sreća nije bila uz nas, jer kako drugačije opisati onu situaciju iz 92. minuta kada je Živković uputio udarac, a lopta pogodila stativu. Nemam šta da zamerim igračima, mnogo su hteli, mnogo su želeli, ali…“, rekao je Lalatović, koji je na konferenciji za novinare posle meča ostao skoro bez glasa.

Selektor je obrazložio i izmene na današnjem meču.

„Gajića sam morao da zamenim u poluvremenu zbog udarca koji je dobio, Grujića jer je imao žuti karton i pretio mu je crveni. Jednostavno, kada vi napadate sve vreme i primite gol iz jedanaesterca koji se svirao kako se već svirao, onda… Bili smo bolji i zaslužili smo više“, rekao je Lalatović.

Makedonske novinare je interesovalo da li njihova reprezentacija može da pobedi Portugaliju.

„Reprezentacija Makedonije nije slučajno ovde, a selekcija Portugalije mora ozbiljno da ih shvati ukoliko žele da ih pobede“, rekao je Lalatović.

Srbija i Makedonija trenutno imaju po jedan bod u Grupi B, a Španija i Portugalija po tri boda i utakmicu manje.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 20/06/2017 u 22:51

About The Author

Ostale objave