LOŠ START CRNO-BELIH: Partizan poražen od Zete (VIDEO)

Crno-beli poraženi na startu priprema za narednu sezonu od crnogorske Zete.
partizan 2018 tim
Foto: Partizan.rs/Današanja postava crno-belih

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvoj pripremnoj utakmici na Zlatiboru od ekipe Zete – 1:0 (1:0) na povratničkom meču Miroslava Đukića.
 
Posle prvog poluvremena nije bilo golova . Partizan je imao loptu u svom posedu, ali tokom prvih 45 minuta nije bilo veće prilike. Vredan pomena bio je samo „slobodnjak“ Petra Đuričkovića koji je pogodio prečku.
 
U drugom poluvremenu na terenu je istrčalo sledećih 11 igrača: Stevanović, Radin, Marjanović, Bošnjak, Subić, Stevanović, Nišić, Vujanić, Kokir, Ilić, Đilas.
 
Sredinom drugog poluvremena Zeta je povela golom Aldina Adžovića, koji je sa preko 20 metara savladao Nemanju Stevanovića.
 
- U zadnjoj liniji smo dobro stajali, međutim, nedostajao nam je pas, i na tome ćemo dalje raditi. Zadovoljan sam izdanjem mladih igrača, ali i Ćirkovića koji je pokazao da se vraća i da možemo da računamo na njega – rekao je Miroslav Đukić posle utakmice. 


Partizan (1. poluvreme): Jovičić, Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić, Everton, Jevtović, Đuričković, Mihajlović, Tawamba, Jovanović Đorđe.Partizan (2. poluvreme): Stevanović Nemanja, Radin, Marjanović, Bošnjak, Subić, Nišić, Vujanić, Stevanović Alen, Kokir, Ilić, Đilas.Trener: Miroslav Đukić

Zeta: Novović, Canić, Vujačić, Kalezić, Adžović, Vukčević, Ljuljđuraj, Sekulić, Kukuličić, Pešukić Periša, Milojko.

Igrali su još: Đurović, Aligrudić, Krstović Nikola, Pešukić Danilo, Cekić, Rogošić, Krstović Pavle, Đukić, Popović.

Trener: Duško Vlaisavljević


Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 18/06/2017 u 20:05

About The Author

Ostale objave