Matić o pisanju pojedinih medija u vezi Baneta, o čuvenom papiriću koji mu je poslao Murinjo… (VIDEO)

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić i fudbaler Mančester Junajteda bio je ljut na srpske medije zbog jednog teksta u kome je jedna redakcija napisala da se reprezentativci Srbije sprdaju sa Ivanovićem posle oduzimanja kapitenske trake i da među njima prednjači Nemanja Matić.
matic i stojanovic 3Foto: RTS

Matić je posle takvog teksta izjavio da više neće davati izjave za srpske medije. On je u razgovoru za RTS, odnosno za novinara Aleksandra Stojanovića pojasnio tu situaciju.

„Pogodilo me to što su napoisali srpski mediji, da se mi sprdamo sa Banetom posle oduzimanja kapitenske trake i da ja prednjačim u tome. Prvo, Bane je neko ko me je prihvatio kada sam došao u Čelsi 2009. godine, on je neko ko je moj kućni prijatelj i ja to nikada ne bih uradio. Gledam ga kao starijeg brata i zbog toga me je to pogodilo i toliko sam se iznervirao da sam bio spreman da uopšte više ne dajem izjave za naše medije.“, rekao je Matić u Mančesteru.

On se osvrnuo i na zanimljiv detalj sa utakmice protiv Čelsija kada mu je Murinjo poslao papirić a fudbaler plavaca Vilijam pokušao da pročita poruku srpskom vezisti.

„Nije Murinjo napisao da imam dva-tri dana slobodno, to je bila šala. Na papiru su pisale taktičke stvari, jer smo vodili (2:1) i napisao je da Scott McTominay i ja igramo malo uže u sredini. A onda me je sutradan pozvao brat iz Kopenhagena i pitao: „Jel si čitao novine?“. Ja sam mu rekao „da nisam“. Kaže brat: „Svi pišu šta je pisalo na onom papiru.“ Ja kažem: „Jel pišu?“. E sad će da vide! I onda sam napisao tri dana slobodno i to je ljudima bilo zanimljivo.“, zaključio je Matić.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 15/06/2018 u 02:42

About The Author

Ostale objave