Miletić: Maštao sam o pozivu u reprezentaciju Srbije

Fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić izjavio je da je maštao o pozivu u reprezentaciju Srbije i da sada, kada ga je selektor Mladen Krstajić uvrstio na spisak za utakmice protiv Crne Gore i Rumunije u Ligi nacija, ima želju da se pojavi na terenu. Reprezentacija Srbije igra sa selekcijom Crne Gore u četvrtak od 20.45 u Podgorici u 3. kolu C grupe Lige nacija.
nemanja miletic partizan 31Foto: Butasport.rs

„Fenomenalno se osećam. Jedna želja mi se već ispunila da igram u Partizanu, a sada i druga da zaigram za svoju zemlju. Svi koji igraju fudbal maštaju o ovom trenutku“, rekao je Miletić za sajt Partizana.

Miletić je planirao da ide na odmor kući na Kosovo i Metohiju, pre nego što je stigao poziv reprezentacije.

„Kako nam je trener Mirković dao nekoliko slobodnih dana planirao sam da sa devojkom posetim porodicu u rodnom Lešku. Samo što sam stigao na Kosovo usledio je poziv od generalnog direktora Partizana Miloša Vazure, koji mi je saopštio da sam dobio reprezentativni poziv i da će me zvati selektor Krstajić. Selektor me je u telefonskom razgovoru uputio u pojedinosti i ostalo je poznato“.

Miletić će u Podgorici, ukoliko dobije priliku, protiv sebe imati klupske saigrače Marka Jankovića, Nebojšu Kosovića i Aleksandra Šćekića.

„Čestitke su krenule već od sinoć, a Mesko (Janković prim. aut) je u svom stilu napisao: „Ćelo, čuvaj se“, zaključio je on.

Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se od 20.45 u četvrtak.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 08/10/2018 u 22:14

About The Author

Ostale objave