MILOJEVIĆ O SPARTAKU: Povrede su ih omele, imaju kvalitet

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 16.00 časova gostuju u Subotici u okviru 19. kola Superlige Srbije. vladan milojevic 83183Foto: Butasport.rs

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević najavio je meč sa Spartakom iz Subotice.

„Očekuje nas duel na novom terenu, protiv izvrsne ekipe koja ima jasan identitet. Neće biti lako, Spartak je beležio sjajne rezultate u Evropi početkom sezone, a iz ličnog primera svesni smo koliko je zahtevno boriti se na tri fronta. Povrede su ih omele u velikoj meri, ali je jasno da poseduju kvalitet. Trener Rogan implementirao je svoj stil igre, pa Subotičane krasi agresivan, ofanzivan fudbal.“, rekao je Milojević i dodao:

„Sve misli su usmerene ka Subotici. Kao što sam mnogo puta ponovio, prvenstvo je prioritet i u potpunosti smo fokusirani na naredni izazov. Preostaje da vidimo posle treninga koji igrači su nam na raspolaganju, odnosno kakva je zdravstvena situacija. Stojković je počeo da trenira, a Boaći i Čaušić već su dobili minutažu. Čak i da su svi spremni postoji ograničenje po broju stranaca zbog kojeg bi dvojica bila van konkurencije. U svakom slučaju, ko god da izađe na teren siguran sam da će pružiti maksimum.“, zaključio je trener crveno-belih.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 04/12/2018 u 23:16

About The Author

Ostale objave