MITROVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO ŠAĆIRIJU: Što ne igraš za Kosovo nego se razmećeš sa zastavom?

Napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović odgovorio je na provokacije Džerdana Šaćirija.aleksandar mitrovic 3919Foto: FSS

Naše Kosovo je bilo u ratu sa Srbijom, zato će utakmica sa Srbima biti posebna, poručuje Albanac iz redova švajcarske reprezentacije Džerdan Šaćiri. Pre toga je na svom Instagram profilu objavio kopačke za SP gde je na jednoj bila zastava Švajcarske, a na drugoj zastava tzv. Kosova.

„Gest sa zastavom Kosova na kopački nisam shvatio kao provokaciju. To je njegova stvar i ne treba da me interesuje. Nešto drugo mi je čudno. Svi se oni razmeću tom zastavom, a onda odbiju poziv da igraju za njihovu reprezentaciju. To dovoljno govori o njima. Ako već toliko vole Kosovo, zašto brane boje drugih zemalja? Za Šaćirija znam da je van terena dobar momak i suguran sam da će tokom meča sve proteći u duhu fer-pleja. U svakom slučaju, njihovo je da obuju te kopačke i da se slikaju, naše je da odigramo što bolje umemo i da ginemo u svakom duelu kao da nam je poslednji u karijeri“, rekao je Aleksandar Mitrović za Mondo.rs.

Meč između Srbije i Švajcarske na programu je 22. juna od 20.00 časova.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 12/06/2018 u 15:45

About The Author

Ostale objave