Nemanja Milojević za BUTASPORT.RS: Odlučio sam da igram za reprezentaciju Grčke

„Mogu da promenim odluku, ali sam zadovoljan tamo“, ističe Nemanja Milojević
nemanja milojevic grckaFoto: Gettyimages

Nemanja Milojević sinoć je debitovao pogotkom za Čukarički u Užicu u 1/4 finalu Kupa Srbije. 19-godišnji sin Vladana Milojevića, bivšeg trenra Čukaričkog, sinoć je u 1/4 finalu Kupa Srbije ušao u 86. minutu susreta, a uspeo je da zatrese mrežu tri minuta kasnije za pobedu tima sa Banovog brda od (3:0).

„Tako je. Ukazao mi je trener Nenad Lalatović poverenje. Mislim da sam se odužio na pravi način. Znači mi dosta pozitivno da nastavim da radim i da se trudim još više“, počeo je Milojević razgovor za BUTASPORT.RS.

Talentovani krilni napadač se nada većoj minutaži kod trenra Nenada Lalatovića u budućnosti. On je otkrio na koji je način popularni Lala trgnuo ekipu posle loših rezultata pre njegovog dolaska.

„Nadam se većoj minutaži, moje je da radim i da treniram, a šef odlučuje. Dobra atmosfera, kvalitetan rad, temperament, pobednički mentalitet daju pozitivne rezultate“, kaže Milojević

nemanja milojevic 91222Foto: FK Čukarički

Nemanja Milojević ističe da nije imao negativnih komentara na račun toga što mu je otac bivši trener Čukaričkog. On je prokomentarisao i sjajan uspeh Vladana Milojevića koji predvodi Panionios i trenutno je na drugom mestu grčkog šampionata.

„Nije bilo negativnih komentara jer sve što sam postigao sam postigao sam uz trud, otac je bio tu samo da me podrži i posavetuje. Radi sjajan posao, pokazao je to u tri kluba koje je vodio sa uspehom u tri lige, sami njegovi rezultati su dokaz njegovog vrednog rada“, smatra Nemanja

Nemanja Milojević rođen je u Atini. On je izabrao da nastupa za Grčku i pored ponude selektora Srbije. Za reprezentaciju Grčke do 19 godina odigrao je pet utakmica.

„Da, igram u reprezentaciji Grčke do 19 godina. Rođen sam tamo, s obzirom da sam prvo od Grka dobio poziv ostao sam tamo, bilo je potom i poziva selektora Srbije“, rekao je vezista Čukaričkog

Pošto još uvek nije debitovao za „A“ selekciju Grčke postoji mogućnost da promeni odluku.

„Da, mogu da promenim odluku, ali sam zadovoljan tamo“, zaključio je fudbaler Čukaričkog razgovor za naš portal

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 06/04/2017 u 19:41

About The Author

Ostale objave