PAUZA ZA DONALDA: Zvezdin kapiten na kardiološkim ispitavanjima

Mičel Donald je vikend proveo u bolnici jer mu nije bilo dobro u petak, ali je od juče ponovo kod kuće.
donald 156 derbi
Foto: Butasport.rs

- Ostao sam u bolnici na posmatranju i dodatnom ispitivanju samo zato što sam profesionalni sportista – u razgovoru za „Novosti“ ističe Donald. – Svi rezultati su dobri, nemam nikakvih problema i preporučen mi je odmor od nekoliko dana. To je sve i ništa se strašno nije dogodilo kao što je predstavljeno u medijima, niti mi je zdravlje ugroženo.

Holanđanin tvrdi da su neistiniti natpisi u nekim medijima da ima problema sa srcem.

- To je smešno. Da postoji neki problem te vrste nikad ne bih ni mogao da igram fudbal. Smeta mi što je mnogi veruju u priče „rekla-kazala“ a ne proveravaju na izvorištu. Profesija fudbaler zahteva zdravog čoveka a ja sam fudbaler Crvene zvezde. I zdrav sam.

Trebalo je protiv Napretka da obori rekord Kadua po broju mečeva za Crvenu zvezdu.

- Oboriću ga za dve nedelje a ne samo to već ću da odigram 120 utakmica u dresu Zvezde. Preskočiću predstojeća dva meča i već s početkom naredne nedelje eto me na treningu i utakmicama. Navijači Zvezde neka ne brinu – poručuje Donald.


ZVEZDA: Donald je dobro, ne postoji ozbiljan zdravstveni problem

Povodom informacija koje su se pojavile u vezi zdravstvenog stanja našeg prvotimca Mičela Donalda, Crvena zvezda želi da poruči javnosti da se Donald oseća dobro, da ne postoje ozbiljni zdravstveni problemi već da je reč o preventivnim ispitivanjima. Očekujemo da Donald bude uskoro otpušten sa ispitivanja, a prve procene su da će moći normalno da nastavi sa treninzima. Molimo medije da do tada poštuju Donaldovu privatnost, a kako bi se izbegle špekulacije niko iz kluba se neće oglašavati ovim povodom do potvrde lekara.


Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 13/03/2018 u 13:21

About The Author

Ostale objave