Rade Dugalić ekskluzivno za BUTASPORT.RS: Potpisao sam za Jenisej!

Srpski štoper ostaje u Premijer ligi Rusije!rade dugalic 38318Foto: FC Tosno 

25-godišnji štoper Rade Dugalić potpisao je dvogodišnji ugovor sa ruskim Jenisejom. Nišlija u ovaj klub dolazi kao slobodan igrač pošto se njegov bivši klub Tosno ugasio zbog teške finansijske sutacije.

„Potpisao sam za Jenisej na dve godine. Klub je iz Sibira, grad Krasnoyarsk i ima oko milion i po stanovnika. Klub je u Premijerligi, spojili su Amkar koji se ugasio i sada se zove Jenisej. Došla su oko 5-6 igrača iz Amkara, bivšeg ruskog premijerligaša. Klub ima ambicije da raste još više, odlučio sam se za Rusiju, jer sam tamo dugo, zadovoljio sam moje uslove, što je isto bitna stavka.“, rekao je Dugalić ekskluzivno za BUTASPORT.RS.

Srpski štoper imao je dosta ponuda iz inostranstva, a zainteresovana je bila i Crvena zvezda.

„Imao sam ponude iz Bohuma, Majorke, Erzurumspora, Jokohame i još par klubova, ali odlučila je ipak zemlja u kojoj sam želeo da nastavim karijeru. Pogotovo sada kada se u Rusiji mnogo više ceni fudbal, nego ranije i raste iz dana u dan. Novi stadioni, mnogo ljudi na tribinama i nadam se ove sezone lepog fudbala na svim tim svemirskim stadionima“, rekao je oduševljeno Dugalić.

Dugalić će u novom klubu nositi isti broj kao u Tosnu.

„Nadam se da će biti isto 26. Zakazao sam već, sutra letim tamo, pa ćemo videti.“, zaključio je Rade razgovor za naš portal.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 13/07/2018 u 23:50

About The Author

Ostale objave