SERGEJ ISKREN: Moram da se poboljšam, čak i mentalno (FOTO)

Srpski reprezentativac i fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić nije zadovoljan partijama u Laciju ove sezone. sergej milinkovic savic 31838Foto: Gettyimages

Srpski vezista je tokom jučerašnjeg događaja u Milanu (Gran Galà del Calcio) dao izjavu za italijanski Sky gde prokomentarisao zašto nije na nivou prethodne sezone.

„Prošle godine smo imali odličnu sezonu, pokušaćemo da se potrudimo da učinimo isto i ove. O mojoj sudbini odlučuje klub. Za četiri dana ćemo imati priliku da razgovaramo više na tu temu“, rekao je Sergej, a onda i nastavio:

„Nije lako slušati o interesovanjima klubova, čak ni na Svetskom prvenstvu nisam dobro prošao. Zatim sam se vratio, došlo je do obnove ugovora u Laciju i srećan sam. Pokušavam da igram najbolje, ali nisam zadovoljan sa onim što sam uradio do sada. Moram da se poboljšam, čak i mentalno. Za mene nije bilo lako na psihičkom nivou, ali ću pokušati da dam sve od sebe. Produžio sam ugovor na pet godina, ponavljam, srećan sam. Cena? Samo razmišljam o terenu. 80 ili 100 miliona, to neka procene ljudi.“, zaključio je srpski vezista.

Inače, Sergej je sinoć u Milanu dobio nagradu ‘Oscar Del Calcio AIC’.


 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BUTASPORT.RS (@butasport.rs) on

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 04/12/2018 u 03:52

About The Author

Ostale objave