Srbije bez trojice igrača na Crnu Goru

Fudbalska reprezentacija Srbije u predstojećim mečevima u Ligi nacija protiv Crne Gore i Rumunije igraće definitivno bez kapitena Aleksandra Kolarova, zamenika Nemanje Matića, ali i bez Nenada Krstičića.
srbija slavlje 201888Foto: Gettyimages

Selektor Mladen Krstajić izjavio je da ekipa sa istim ambicijama ide u Podgoricu i Bukurešt, uprkos tome što je značajno oslabljena.

„Oslabljeni smo, ovo je veliki udarac za nas, ali ambicije ostaju iste. Želimo da odigramo maksimalno i ostvarimo pozitivan rezultat, a to je sve sem poraza“, rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi. On je istakao da je utakmica svakako istorijska, prva nakon razlaza dve zemlje, ali da očekuje sjajnu i prijateljsku atmosferu.

Krstajić je dodao i da je selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković imao veliki uticaj na njega, da ga izuzetno ceni, mada će sada biti rivali.

Dušan Tadić, koji će na ove dve utakmice biti kapiten, izjavio je da je to velika čast, ali i da bez obzira na traku uvek pruža maksimum za Srbiju.

„Čeka nas utakmica sa sjajnim rivalom i sa prijateljima. Za mene je Crna Gora skoro kao ista država i verujem da ćemo igrati odličan meč. Naravno, nadam se povoljnom rezultatu“, poručio je Tadić.

Srbija gostuje Crnoj Gori u Podgorici 11. oktobra od 20.45, dok je meč sa Rumunima na programu 14. oktobra od 15 sati.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 08/10/2018 u 22:20

About The Author

Ostale objave