„Stara dama“ otvorila konkurs za napadača

Prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope se bliži, a FK Vojvodina i njeno rukovodstvo još nisu rešili goruće pitanje napadača. Boljka koja ih je mučila i u proteklom prvenstvu.
vojvodina 20177Foto: Butasport.rs

Prvo je potpisan Frensis Afrijie iz Gane, da bi samo dan kasnije odluka šefa struke Radoslava Bataka da za njega nije bilo mesta za pripreme na Zlatiboru.

Zatim se bezuspešno i dugo pregovaralo sa Harisom Handžićem i Fejsalom Mulićem.

U nekim planovima je pominjan i povratak iskusnog Predraga Sikimića.

Na pripremama su šansu dobili mladi napadač iz Sivca, Milan Mirosavljev koji nije uspeo da se nametne, zatim gorostasni Saša Popin koji izlazi iz neugodne povrede i deluje da nema potrebnu hitrinu.

Šansu je dobio i visoki Đorđe Ivković, koji se odlikuje odličnim driblinzima, ali nije zadovoljio očekivanja stručnog štaba.

Francuski napadač Roman Davinji je ostavio veoma dobar utisak, pokazao je da je mlad i školovan napadač, ali nedostak utakmica u seniorskoj konkurenciji je vidljiv, kao i nedostatak u kondiciji. On se vratio sa ekipom u Novi Sad i ostaje da se vidi da li će se izboriti za ugovor.

Na kraju najaktuelnija je priča oko dovođenja odličnog Brazilca, Klaudira Žuniora koji je spreman da reši sve probleme kluba iz srpske Atine, ali ostaje da se vidi da li će FK Vojvodina u kojoj deluje da ima više struja i različitih razmišljanja, kao i da su mnoga mišljenja neusaglašena uspeti da ponovi odlične evropske rezultate iz minulih godina.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 18/06/2017 u 22:57

About The Author

Ostale objave