UVEK OTVOREN I DIREKTAN: Oglasio se Nenad Lalatović posle rastanka sa Čukaričkim!

Doskorašnji trener Čukaričkog Nenad Lalatović objasnio je razlog odlaska sa Banovog brda. nenad lalatovic 21122Foto: Butasport.rs

„Doneo sam odluku posle utakmice sa Napretkom da podnesem ostavku. Prvo jer smo izgubili i poslednju šansu da se plasiramo na evropsku scenu. Zatim jer sam emotivno ispražnjen posle svega što se dešavalo. Iskreno došlo je i do zasićenja, godinu i po dana sam proveo u Čukaričkom. Ne vidim više sebe na Banovom brdu, nemam energiju za sledeću sezonu. Razgovarao sam o svemu sa direktorom Vladimirom Matijaševićem, jer je on i razlog mog dolaska na Banovo brdo“, rekao je Nenad Lalatović.

Lalatović je objasnio i šta ga najviše pogodilo.

„Konkretno nekoliko situacija u plej-ofu. Prva je ona koju smo imali protiv Radničkog iz Niša. Tu utakmicu smo završili sa osam igrača, jedan je morao van terena zbog polomljene vilice. Onda smo na sledećoj prvi gol protiv Partizana primili iz ofsajda. I za kraj imali smo Napredak, gde su nam sudili arbitri iz Niša i Ćuprije. Na sve se nadovezalo suđenje u Subotici i penal koji su svi videli. Ono što meni kao treneru godi i što mi je bitno, jeste da su sve moje kolege isticale da posle Crvene zvezde, igramo najbolji fudbal. Spartak je umesto nas, međutim, otišao u Evropu, svi su videli kako, a u dvomeču ovog proleća sa timom iz Subotice bilo je 7:1 za nas.“, zaključio je mladi stručnjak.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 15/05/2018 u 17:08

About The Author

Ostale objave