Voždovac ima velike ambicije: Da se umešamo u borbu za Evropu (VIDEO)

Duge pripreme, niz kontrola, nekoliko igračkih i letnje promene u stručnom štabu Voždovca, uskoro će da se suoče sa prvim trenutkom istine. U subotu, od 20 časova, Zmajevi na krovu čekaju Bačku.
vozdovac 31838Foto: FK Voždovac

– Želimo da već u prvoj utakmici u sezoni potvrdimo ambicije koje imamo, a to je da se plasiramo u plej of, da napravimo korak napred i da pokušamo da se umešamo u bitku za Evropu. Meč je izuzetno važan, da pobedimo i pokažemo da posedujemo kvalitet i atmosferu koja može da nas dovede do cilja – skreće pažnju Branko Vojinović, šef struke.

Rado se osvrnuo na poslednji dolazak i povukao paralelu u odnosu na prošloszeonsku ekipu.

– Dolaskom Andrije Lukovića smo se kompletirali, imamo respektabilan kadar. Tim nije puno promenjen u odnosu na prošlu sezonu, što je dobro za nas. Veliki broj igrača je ostao u klubu, pogotovo iz prvih jedanaest, a pridružilo nam se nekoliko iskusnih fudbalera koji će sigurno pružiti kvalitet – istakao je Vojinović spremnost za start.

Vredi podsetiti da su pre povratnika Lukovića ugovore sa Voždovcem potpisali Božidar Veličković, Jovan Nišić, Vasilije Janjić, Nikola Mikić, Bojan Kovačević, Marko Zoćević, Branko Ostojić i Aleksandar Jevtić.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 20/07/2018 u 12:44

About The Author

Ostale objave