VOŽDOVAC PRED ČUKARIČKI: Uz navijače do tri boda (VIDEO)

Utakmica 8. kola Superlige Srbije između Voždovca i Čukaričkog igra se u nedelju sa početkom od 19.00 časova. vozdovac pred cukarickiFoto: FK Voždovac

Na današnjoj konferenciji za medije prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Voždovca Branko Vojinović i fudbaler Nikola Ćirković.

“Imamo ispred sebe veoma zahtevnu utakmicu. Protivnika koji je pokazuje izuzetan kvalitet u ovom delu prvenstva. Ulazimo u meč, kao i sve utakmice što smo do sada odigrali. Ulazimo sa namerom da odigramo kvalitetno i da ćemo napraviti dobar rezultat.” – reči su Branka Vojinovića, “Dodatno smo ojačani sa tri igrača koja su nam došla zadnjim danom prelaznog roka, a radi se o Marku Jovanoviću, Lazaru Zličiću i Luki Milunoviću. Oni sa nama treniraju desetak dana i pokazuju zavidan kvalitet i biće osetna pojačanja za naš tim.”

“Očekuje nas veoma teška utakmica. Čukarički je iskusna ekipa koja ima samo jedan poraz u proteklom delu sezone i to od Crvene zvezde. Mi smo pauzu dobro iskoristili da se uigramo i da se što bolje spremimo za meč.” – naglasio je Ćirković i dodao, “Ovu priliku bih iskoristio da pozovem navijače da dođu da nas podrže , kako bismo uspeli da osvojimo sva tri boda.”

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 14/09/2018 u 11:15

About The Author

Ostale objave