Zoran Tošić zajedno sa navijačima CSKA na „Marakani“?

„Još nisam razmišljao o tome. Ali, hvala na sugestiji (smeh)“, rekao je Tošić za ruske medije.
zoran tosic 38138
Foto: Butasport.rs

Zoran Bambi Tošić je za ruske medije, bez ikakve dileme, bio najpozvaniji da proceni šanse njegovog bivšeg tima protiv velitog rivala ekipe u kojoj sada nastupa.

„Voleo bih da posmatram meč uživo. Ali, meni je to zaista teško kao fudbaleru Partizana na stadionu Crvene zvezde. Možda ćete razumeti o čemu pričam ako vam kažem da je to isto kao kad bi fudbaler CSKA došao na stadion Spartaka. To je nerealno“, slikovito je objasnio Tošić.

Ako budete u sektoru sa gostujućim navijačima?

„Još nisam razmišljao o tome. Ali, hvala na sugestiji (smeh).“

Tošić je istakao da Zvezda igra bolje uz navijače 15 posto.

„Uz prazne tribine CSKA bi bio izrazit favorit. A sad nije sve tako jednosmerno. Navijači su zaista 12. Igrač Crvene zvezde, 50.000 njih će im biti velika podrška. Znate li u čemu je osobina ove bolesti? – Na drugim stadionima, svoj tim na taj način podržava samo sektor sa najvatrenijim navijačima. Ovde je to slučaj sa celim stadionom, svi 90 minuta viču, pevaju. Da li razumete, svi!? Ceo stadion! Siguran sam da će se momci iz CSKA osećati dovoljno komforno na stadionu. Ako budu složni, teško ih je iznenaditi. Još jedna stvar, Crvena zvezda sa ovom podrškom, po pravilu, igra 15 odsto bolje nego obično. A to može gostima da zada ozbiljne poteškoće.“, smatra vezista Partizana.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 13/02/2018 u 00:11

About The Author

Ostale objave