ZVANIČNO: Srbija u petak dobija selektora!

Stručni odbor u sastavu Ilija Petković (predsednik), Goran Bunjevčević (potpredsednik), Savo Milošević, Slobodan Pavković i Zoran Filipović, na sastanku u petak, trebalo bi predsedniku Slaviši Kokezi i članovima IO FSS da predloži kandidata za novog selektora Srbije.
srbija slavlje 2018 1Foto: FSS

Sudeći po onome što je rekao prvi čovek srpske kuće fudbala na svečanoj dodeli Zlatne lopte, Orlove bi u Rusiju trebalo da vodi Mladen Krstajić.

– Najbliži smo situaciji da se Mladenu Krstajiću izbriše prefiks v.d. Nadam se da će sportski direktor Goran Bunjevčević rešiti ovu dileme i dati zvanični predlog IO FSS – rekao je Slaviša Kokeza, predsednik FSS.

Predlog Stručnog odbora zatim će se naći pred članovima IO FSS koji bi u tom slučaju trebalo da prihvate ili manje verovatno odbace isti.

Promocija novog selektora obaviće se posle Nove godine, obzira da je ostalo malo vremena da se to završi u 2017. Ipak, kao što je i obećao Slaviša Kokeza pre oko mesec dana, srpska kuća fudbala zvanično će do isteka tekuće godine dobiti naslednika Slavoljuba Muslina.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 29/12/2017 u 01:51

About The Author

Ostale objave