Vaso Bakočević za BUTASPORT.RS: Keš i pojas su tu, čista pobeda tehničkim nokautom

Crnogorska MMA zvezda Vaso Bakočević (26-13) je odlukom sudija pobedio mladog srpskog borca Stefana Zvijer (5-1). Borba je bila za vikend u maloj dvorani SPENS-a u Novom Sadu.
vaso bakocevic nakon pobede protiv zvijera

Vaso Bakočević uspeo je da osvoji pojas Megdan FC u kategoriji do 70 kg. Posle borbe crnogorski borac sumira utiske u razgovoru za naš portal.

Kako se osećate nakon pobede nad Zvijerom?

„Kao i nakon svake pobede, odlično! Krvav trud se isplatio! Keš i pojas su tu!“, počeo je Bakočević razgovor za BUTASPORT.RS.

Da li ste očekivali lakšu pobedu protiv Stefana?

„Nikad nije lako pogotovo u ovom sportu, lakih mečeva nema al’ spreman sam bio za najteže i na kraju ubedljiva pobeda“, smatra crnogorski borac.

Zbog čega se dogodio incident na kraju borbe?

„Ne znam u čemu je bio problem, soccer kick koji sam bacio, pogodio ga je u grudi, ne u glavu, što je legalno, čista pobeda tehničkim nokautom. Hteli su on i njegov tim da dobiju na diskvalifikaciju, ali sva sreća snimak je odma pušten gde se sve jasno vidi“, objašnjava Vaso

Vaso Bakocevic 92129

Šta za vas predstavlja ovaj pojas?

„Ovo mi je četvrti šampionski pojas, postao sam kolekcionar. Krvav rad i trud, to će sutra mojim unucima da stoji na zidu i biće sigurno ponosni na svog ludog đeda“, kaže Vaso vidno raspoložen i nasmejan nakon pobede.

Kako komentarišete jedan deo publike koji priča da ste pobedili na nesportski način?

„Soccer kick nije nesportski kao prvo, a kao drugo u telo olasiran je čak legalan, publika nema pojma šta priča, jer 80% su neobrazovani idioti koji misle da je ovo ulična tuča, a ne profesionalna MMA borba“ smatra Vaso.

U novembru ste mu dali priliku za revanš?

„Ako bude uopšte hteo. Meni je svejedno, kad sam dobro plaćen zašto da ne?“, kaže Bakočević.

vaso bakocevic crna gora

Publika Vam nije bila naklonjena, čuli su se zvižduci. Da li znate zbog čega?

„Ja sam „bad guy“. Tu sam doveden da bi mi zviždali, a to i želim, to mi daje još veću motivaciju da pobedim“, ističe Vaso.

Koji su vaši dalji planovi?

„Već za mesec dana napadam šampionski pojas u Nemačkoj, a nakon toga zasluženi odmor na more i počasticu sebe nekim novim autom, ne mogu više SMART-a da vozim“, zaključio je Vaso Bakočević razgovor za naš portal vidno raspoložen.


Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 24/04/2017 u 10:32

About The Author

Ostale objave