Mijailović: Neka primanja Trinkjerija ostanu zagonetka, a pogotovo odakle pare za platu

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je danas da sa novim trenerom Italijanom Andreom Trinkijerijem očekuje bolje rezultate i poručio da crno-beli imaju velike ambicije i u ovoj sezoni.
ANDREA_TRINKIJERI_01Foto: KK Partizan

- Bilo je mnogo opcija za trenera, a Andrea je bio naša prva želja. Nije bilo zatezanja u pregovorima, odmah smo se dogovorili i potpisali saradnju na tri godine. Svideo mu se naš projekat – naveo je Mijailović na konferenciji za novinare u dvorani „Aleksandar Nikolić”.

Na pitanje novinara da li je realnost napad na titule ABA lige i Superlige, prvi čovek Partizana je odgovorio:

- Partizan ima jako nizak budžet u odnosu na ostale. Uvek idemo na najviše uspehe, zna se šta je Partizan. Teško je govoriti o tituli, to su predviđanja… Ova godina je za stabilizaciju kluba, hteli smo da je završimo sa Čankom, ali se desilo to što se desilo.

Dolazak Trinkijerija donosi Partizanu svetlu budućnost, smatra Mijailović.

- Neću reći da nam treba vreme, ali preko noći ne može sve da se promeni. Nemam čarobni štapić… Sa Trinkijerijem imamo budućnost i obećavam da ćemo biti sve bolji, iako trenutni rezultati ne govore tome u prilog.

Tema konferencije bila je i plata bivšeg selektora reprezentacije Grčke i nekada trenera Kantua, UNIKS-a i Bamberga.

- Daleko od toga da je milion, 800.000, 700.000. Ako mi neko otkrije plate drugih trenera u ligi, onda ću i ja da kažem. Princip je isti otkad sam došao, fiksni deo i nagrada za rezultate. Neka ostane zagonetka za one koje najviše zanima, a pogotovo odakle pare za platu – zaključio je on.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 02/11/2018 u 19:42

About The Author

Ostale objave