OMIĆ POSLE POBEDE: Znamo šta nas čeka u budućnosti, treba nam nova energija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić nije bio najzadovoljniji izdanjem njegovih igrača u duelu protiv Tamiša i tesne pobede od 94:87.
alen omic 931938Foto: Butasport.rs

Topić je pokušao da nađe opravdanje u činjenici da uskoro kreće plej-of i da igrači nisu dovoljni bili koncentrisani.

– Teška utakmici koju smo morali da pobedimo da bismo ostali na prvoj poziciji. Nismo uspeli da na teren prenesemo energiju koju smo imali. Mi smo mislima bili u plej-ofu. Ekipa Tamiša je doprinela našoj lošijoj partiji. Pojavila se bojazan i nedoumica u branjenju centralnog pika. Pokušali smo na više načina da to zaustavimo. Ponekad je bilo dobro, ali mnogo češće loše. Sve je ipak posledica toga što smo ušli mekano bez energije i bez kontakta. Imali smo zadatak da ostanemo na prvoj poziciji i to smo uradili. Odmorićemo se jedni od drugih jedan dan i spremamo se za plej-of - rekao je Topić.

Slovenački centar Alen Omić bio je najbolji pojedinac susreta, a on ističe da je najvažnije da je Zvezda ubeležila pobedu i osigurala prvo mesto u regularnom delu.

– Svi smo znali da neće biti lagana utakmici i da oni neće doći sa belom zastavicom. Čestitam stručnom štabu na dobro pripremljenoj utakmici. Iako je bilo uspona i padova, ostvarili smo zadatak da budemo prvi na tabeli u našoj grupi. Treba se odmoriti i vratiti se na teren sa novom energijom jer znamo šta nas čeka u budućnosti – rekao je Omić.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 15/05/2018 u 18:05

About The Author

Ostale objave