Marketing

 

 O PORTALU

butasport.rs je sportski portal koji postoji od juna 2013. godine. Bavi se, pre svega, praćenjem Jelen Super Lige, rezultatima, tabelom, statistikom timova, igrača, arbitara, posete na mečevima, kao i svim transferima u najelitnijem domaćem takmičenju.

Pored domaćeg fudbala zastupljen je i međunarodni fudbal i ostali sportovi, pre svega košarka, zatim rukomet, odbojka, vaterpolo, tenis, atletika, borilački, plivački i trkački sportovi.

butasport.rs takođe ima i svoj zvanični Youtube kanal i zvaničnu Twitter, Instagram Facebook stranicu, koja je za vrlo kratko vreme uspela da sakupi preko 44.000 članova, što je još jedan od dokaza da naš rad nailazi na odobrenje velikog broja ljubitelja sporta.

Ukoliko cenite naš dosadašnji rad i vidite prostora za uspešnu obostranu saradnju, kontaktirajte nas kako bismo uz međusobnu saradnju na obostrano zadovoljstvo podigli naš dosadašnji trud na još veći nivo.

 

POSEĆENOST SAJTA butasport.rs

U periodu od mesec dana naš portal zabeležio je preko 820 000 poseta od strane gotovo 300 000 posetilaca koji su otvorili preko milion stranica.

 

butasport poseta jul 2018

butasport poseta jul 2

POZICIJE BANERA

buta-psd-baneri

 

CENOVNIK

cenovnik 2

 

 Ponudu za oglašavanje u PDF formatu preuzmite OVDE. 

 

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i nadamo se uspešnoj saradnji.

Vaš butasport.rs tim

 

KONTAKT

Telefon: +381 65 200 56 99

E-mail: butasport@yahoo.com  i butasport@gmail.com

Web: butasport.rs

Facebook: https://www.facebook.com/Butasport.rs

Twitter: https://twitter.com/butasport

Instagram: http://instagram.com/butasport.rs/

YouTube: https://www.youtube.com/user/butasportsrbija