O nama

butasport.rs je sportski portal koji postoji od juna 2013. godine. Bavi se, pre svega, praćenjem Jelen Super Lige, rezultatima, tabelom, statistikom timova, igrača, arbitara, posete na mečevima, kao i svim transferima u najelitnijem domaćem takmičenju.

Do sada smo ostvarili kontakte sa većinom superligaša, ali i nekim nižerazrednim klubovima, koji nam sa zadovoljstvom ustupaju svoj materijal na korišćenje i pomažu nam u prilivu informacija, kako bi naši članovi bili pravovremeno obavešteni o svim dešavanjima u srpskom fudbalu. Imamo sklopljenu saradnju sa tri superligaša (FK Voždovac, FK Napredak, FK Novi Pazar), a u pregovorima smo sa još nekoliko klubova i nećemo se tu zaustaviti.

Pored domaćeg fudbala zastupljen je i međunarodni fudbal, pre svega najjače lige u Evropi, ali i najintersantnije vesti iz fudbala širom planete, rezultati uživo svih takmičenja u Evropi i Svetu, transferi igrača, kao i ekskluzivni intervjui sa najpoznatijim srpskim sportistima, širom zemlje i inostranstva, ali i generacijama koje tek dolaze na veliku scenu i nisu često zastupljeni po našim medijima.

Uz fudbal, koji važi za najpopularniji sport na našim prostorima, zastupljeni su i ostali sportovi. Pre svega košarka, gde smo ostvarili brojne kontakte sa mnogim domaćim i nekoliko stranih klubova, sa kojima imamo saradnju na zavidnom nivou. Izveštaji sa utakmica, rezultati sa svih takmičenja u kojima učestvuju naši igrači i klubovi, kao i transferi, redovno su zastupljeni na našem portalu. Najbolji dokaz i rezultat našeg truda leži u činjenici, da su mnogi poznati sportisti, reprezentativci i osvajači medalja na velikim takmičenjima sa velikim zadovoljstvom pristajali da govore za naš portal hvale naš dosadašnji rad.

Rukomet, odbojka, vaterpolo, tenis, atletika, borilački, plivački i trkački sportovi takođe spadaju u naš reon delovanja. Na našem portalu je ispraćeno svako veliko takmičenje, svetska i evropska prvenstva na kojima je učestvovala naša reprezentacija.

butasport.rs takođe ima i svoj zvanični Youtube kanal i zvaničnu Twitter i Facebook stranicu, koja je za vrlo kratko vreme uspela da sakupi preko 44.000 članova, što je još jedan od dokaza da naš rad nailazi na odobrenje velikog broja ljubitelja sporta.

Ukoliko cenite naš dosadašnji rad i vidite prostora za uspešnu obostranu saradnju, kontaktirajte nas kako bismo uz međusobnu saradnju na obostrano zadovoljstvo podigli naš dosadašnji trud na još veći nivo.