NOVI DETALJI: Za lečenje Šumahera potrošeno 22 miliona evra!

Porodica Mihaela Šumahera još uvek ne želi da iznosi ništa u javnost o zdravstvvenom stanju bivšeg vozača Formule 1.  michael_scumcher_archivoFoto: Gettyimages

Britanski tabloid „Ekspres“ nedavno je objavio tekst pod nazivom: „Gde je Mihael Šumaher? Hoće li mu ikada biti bolje?“

Autor teksta ističe da nije sasvim jasno gde se legendarni Nemac trenutno nalazi. Da li je u svojoj kući u Švajcarskoj ili je na ranču u Sjedinjenim Američkim Državama…

„Po onome što znamo o njegovim povredama, Šumaher ne može da hoda, ni da razgovara, ali izvori tvrde da može da pokaže emocije. Prema izvaštajima o zdravstvenoj zaštiti, Šumaherovi računi za kućnu negu premašili su 22 miliona evra“, navodi se u tekstu ovog tabloida.

Francuski časopis „Paris Match“ navodno ima izjavu jednog člana familije.

„Kad ga stavite u invalidska kolica i okrenete prema prekrasnoj panorami planina s pogledom na jezero, Mihael ponekad plače“.

Njegova deca i supruga nisu izgubili nadu da će se Mihael ipak oporaviti.

„Hoće li Šumaher ikada više izaći u javnost? Od male količine informacija koje je do sada dala njegova porodica, čini se da neće biti vidljiv u javnosti u skorije vreme. Međutim, izvor je rekao: Korina i deca se svakog dana nadaju medicinskom čudu. Porodični prijatelj je takođe otkrio da je legenda dobro, ako se uzme u obzir situacija i okolnosti u kojima se nalazi“, zaključuje se u tekstu.

Izvor: BUTASPORT/Kurir

Broj komentara

Objavljeno 01/11/2018 u 13:05

About The Author

Ostale objave