Stjepanović uzeo zlato i na 200 metara slobodno! (VIDEO)

Drugo zlato za Velju u Berlinu!
Foto: Action images

Reprezentativac Srbije u plivanju Velimir Stjepanović osvojio je zlatnu medalju na 200 metara slobodnim stilom na prvenstvu Evrope u Berlinu.

Stjepanović je plivao fantastično, vodio je tokom cele finalne trke i na kraju stigao do zlata u vremenu ličnog i nacionalnog rekorda – 1:45,78 minuta.

U fantastičnoj završnici, Stjepanović je ušao u cilj ispred svetskog i evropskog rekordera Paula Bidermana i ostvario pobedu sa 0,02 sekunde prednosti.

Sjajni srpski plivač osvojio je u Berlinu drugu titulu šampiona Evrope, nakon što je u ponedeljak slavio na 400 metara slobodno.

Preuzmite Android aplikaciju Butasport.rs za vaš mobilni telefon (OVDE)
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici (OVDE)
Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu (OVDE)

 

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 20/08/2014 u 17:15

About The Author

Ostale objave

5 komentara

  1. PhylisNyu

    Hey all! Lately I have been dealing with a lot of hardships. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well Contact and see how it goes. Problem is, I haven’t taken it for a while, and don’t wanna get back to it, we’ll see how it goes.

  2. PhylisVad

    Hey everybody! Recently I have been dealing with a lot of Problems. Friends and doctors keep telling me I should consider taking meds, so I may as well how long does 50mg viagra last and see how it goes. Problem is, I haven’t taken it for a while, and don’t wanna get back to it, we’ll see how it goes.

  3. Pingback: 54wctcvyvcrxcdrw45tcwxtwrt

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


osam − = 5