Đoković: Konačno me ne boli lakat, ulazim u staru formu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković kaže da, konačno, ne oseća bol u laktu pred učešće na mastersu u Majamiju. Đoković je u Majamiju slobodan u prvom kolu, a prijavio se i za nastup u dubl konkurenciji i igraće u paru sa saigračem iz reprezentacije Viktorom Troickim.
novak djokovic 3333111Foto: Gettyimages

Đoković je zbog povrede lakta propustio drugu polovinu prošle godine, sa istim problemom mučio i na startu ove sezone, ali sada ističe da je sve u redu.

„Poslednjih nekoliko dana, posle duže vremena, skoncentrisan sam samo na igru, a ne na bol u laktu. Prija mi to i osećam se osvežavajuće. Još nisam na svom najvišem nivou, ali idem ka tome. To je dobar znak nakon razočaravajućeg perioda“, rekao je Đoković u najavi drugog mastersa sezone koji je osvajao šest puta.

Srpski as ističe da svakim danom naporno radi kako bi se vratio u staru formu.

„Očigledno je ostao trag na meni što sam dve godine igrao sa bolom u laktu. Nisam na optimalnom nivou, ali svaki dan je prilika da napredujem i budem bolji“, poručuje Novak.

Đoković je u Majamiju slobodan u prvom kolu, u drugom čeka pobednika meča Benoa Per (Francuska) i Miša Zverev (Nemačka), dok je u trećoj rundi moguć srpski derbi protiv Filipa Krajinovića.

Pored singla, Đoković se prijavio i za nastup u dubl konkurenciji i igraće u paru sa saigračem iz reprezentacije Viktorom Troickim.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 21/03/2018 u 13:14

About The Author

Ostale objave