Peđa Krstin za BUTASPORT.RS: Ovo je moja najbolja sezona, cilj mi je TOP 100!

Mladi srpski teniser Peđa Krstin (21) uspeo je sinoć da osvoji jedan od najjačih čelendžera u maksičkom San Luis Potosiju.pedja krstin 9151Foto: Gettyimages
Srbin je od osvojenog čelendžera dobio 7.200 dolara i 90 ATP poena.
 
- Za turnir sam se pripremio sa kondicionim trenerom Strahinjom Tomovicćm odradili smo odlične pripreme i znao sam da će rezultat doći kad tad. Znači mi mnogo ovaj turnir i jako sam zadovoljan igrom i mislim da ću ove godine imati najbolju sezonu – počeo je Krstin razgovor za naš portal. 
Momak koji je rođen u Kikindi esprsno napreduje ove sezone na ATP listi. Krstin je nedavno bio 264, a trenutno zauzima 201 poziciju.
 

- Napredovao sam za 100 mesta. Bio sam 264 na ATP listi kada sam došao u Meksiko posle jednog finala i jedne osvojene titule. Sada ću biti oko 162 mesta na ATP listi. Moj cilj ove sezone da uđem u TOP 100.
 
Danas kada Srbija ima prvog tenisera sveta (prim aut. Novak Đoković) teško ljudi prate mečeve ostalih srpskih tenisera, koji su trenutno slabije rangirani na ATP listi.
 
- Mnogo je teško stvarno jer imamo Novaka koji je najbolji na svetu i mi ostali srpski teniseri nismo u prvom planu, ali guramo borimo se…
 
Peđa Krstin jedan je od najmlađih uspešnih tenisera. Kakva nam je budućnost?
 
- Mi se nadamo da ćemo jednog dana postići rezultate kao Novak, idemo tim putem, videćemo nikad se ne zna – zaključio je Krstin razgovor za BUTASPORT.RS.

Izvor: BUTASPORT

Broj komentara

Objavljeno 28/03/2016 u 06:07

About The Author

Ostale objave