Andrija Kaluđerović za BUTASPORT.RS: Očekujte OFK Beograd gladan uspeha, želimo povratak na veliku scenu!

Iskusni golgeter Andrija Kaluđerović ove zime se vratio u redove OFK Beograda nakon 14 godina. On je u tim sa Karaburme došao iz Grafičara.
Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda u subotu od 14.30 časova gostuju u Dobanovcima gde će odmeriti snage sa ekipom Budućnosti u okviru 16. kola Srpske lige Beograd.

“Pripreme su završene maltene jos pre dva dana i za vikend kreće liga, spremni smo maksimalno.”, ističe Andrija Kaluđerović na početku razgovora za BUTASPORT.RS.

Kakav OFK Beograd možemo da očekujemo u nastavku šampionata?

“Možete da očekujete OFK Beograd gladan uspeha i povratka na veliku scenu!”, optimista je 35-godišnji napadač.

Kako gledate na pojedine negativne komentare na račun dolazaka iskusnih igrača u OFK Beograd?

“Ne razmišljam o tome, svako ima pravo da komentariše i da priča šta god hoće.”, jasan je iskusni napadač.

U tim sa Stare Karaburme u zimskom prelaznom roku stigla su čak trojica napadača – Andrija Kaluđerović, Filip Kasalica i najbolji strelac Srpske lige Vojvodina – Nenad Kudrić. Pitanje je da li će sva trojica moći da startuju, međutim Kasalica može da igra i na poziciji krilnog napadača?

“To je na šefu da odluči… Kako god da on odluči tako ćemo igrati, i neće pogrešiti ko god od nas trojice bude igrao. Mali Kudrić mi se jako sviđa, mislim da je pred njim lepa karijera.”, ističe Andrija.

Najvatrenije pristalice OFK Beograda popularna Plava unija najavila je svoj dolazak u Dobanovce na prvu prolećnu utakmicu.

“Znači nam podrška navijača. Imam poruku za njih da dolaze u što većem broju na svaku utakmicu i da se zajedno radujemo!”, kaže Kaluđerović. 

Može li ovaj tim OFK Beograda do prvog mesta s obzirom da Zvezdara ima veliku prednost od osam bodova?

“Može i mora!”, kratko, ali jasno je odgovorio drugi najbolji strelac Super lige Srbije svih vremena.

Andrija Kaluđerović nije želeo da obeća koliko će golova dati, ali je istakao da je cilj kluba plasman u viši rang.

“Ne razmišljam o tome, biću zadovoljan da ispunim misiju, a to je ulazak OFK Beograda u Prvu ligu Srbije na leto.”, kaže napadač rođen u Bačkoj Topoli.

Gde vidite sebe u narednih dve godine, a gde OFK Beograd?

“OFK Beograd vidim u Super ligi Srbije, a za sebe videćemo… Ne mogu to znati sada u ovom trenutku, želim da uživam u momentu.”, zaključio je AK99 razgovor za naš portal.

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts