BAHAR NA PROMOCIJI: “Zvezdina istorija impresivna, zajedno možemo da napravimo velike stvari” (FOTO, VIDEO)

Izraelski fudbalski stručnjak Barak Bahar predstavljen je na stadionu “Rajko Mitić” i na svojoj prvoj konferenciji za novinare u novom klubu govorio je o nedavno potpisanom ugovoru, bogatoj istoriji crveno-belih i budućim planovima.
Foto: FK Crvena zvezda

Barak Bahar je posebno naglasio uverenje da će nastaviti bogatu i uspešnu istoriju crveno-belih.

“Zvezda je klub sa impresivnom istorijom, bogatom tradicijom i velikim brojem trofeja i uveren sam da zajedno možemo da napravimo velike stvari, posebno da napravimo iskorak u Evropi”, rekao je novi trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar.

Izraelski stručnjak istakao je da ga je posebno impresionirala želja Zvezdinog rukovodstva i činjenica da je Zvezdan Terzić dva puta dolazio u Izrael.

“Znali su mnogo o meni, čak i da sam kao mali igrao tenis, pa sam se našalio da ću doći ako mi dogovore meč sa Novakom Đokovićem”, otkrio je Bahar.

Foto: FK Crvena zvezda 

Dodao je da je filozofija njegove igre hrabrost, pamet i napad.

“Verujem u svoj DNK, koji se poklapa sa DNK Zvezde. Srećan sam što sam ovde, jedva čekam da počnem s radom”, istakao je Izraelac i otkrio da odlično poznaje tim i da zna šta je potrebno uraditi za iskorak kojim bi navijači i rukovodstvo Zvezde bili zadovoljni.

Kada su u pitanju pojačanja, Bahar je otkrio da je sa bivšim klubom Makabijem postigao džentlmenski dogovor da im “ne uzima” igrače, a na pitanje da li to važi i za bivše fudbalere izraelskog tima (Bogdan Planić), rekao je da neće o imenima.

“Da ne verujem u Zvezdu, ne bih bio danas ovde. Razmišljam o narednim koracima. Rezultat je važan, ali do njega je potrebno mnogo rada i odricanja. Uveren sam da mogu da ispunim očekivanja, a od igrača očekujem hrabrost, trud i pamet. Daću sve od sebe kako bismo pobedili svakog rivala, a ono što je bitno je da se nećemo obrukati ni protiv jednog rivala. Igraćemo napadački, ali nećemo zanemariti ni defanzivne obaveze”, istakao je Bahar.

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts