BIVŠI FIFA SUDIJA: Borjan izlazio ranije tokom penal serije, sudija Srećković ne zna pravila!

Oglasio se suspendovani sudija.
Foto: TV Arena sport

Sudija Ninoslav Spasić koji ima FIFA značku, oglasio se nakon jučerašnjeg meča 1/8 finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša. On smatra da je Borjan izlazio ranije iz svog dozvoljenog golmanskog prostora u penal seriji. On je još naveo da su navijači Crvene zvezde koristili lasere, kao i to da je Nikola Šutilić koji je nesportski reagovao kada je gestikulirao ka severnoj tribini, nije po pravilima mogao da dobije drugi žuti karton, jer se kartoni u penal seriji brišu. 

Podsetimo, Spasić je suspendovan na godinu i po dana jer je u medijima negativno komentarisao rad Fudbalskog saveza Srbije. 

Celo saopštenje Ninoslava Spasića vam prenosimo u celosti. 


„Poštovani,

 
Da li je normalno da niko od sudija ne reaguje na jučerašnjoj utakmici na stadionu Rajko Mitić.
 
Da li je moguće da sudija dodeli crveni karton gostujućem igraču posle žutog kartona u situaciji kada se rešava pobednik utakmice posle izvođenja kaznenih udaraca.
 
Kako je moguće da predsednik Sudijske komisije ćuti posle svega ovog i kako je uopšte sudija utakmice položio test PFI na seminaru jer je baš na testu pitanje bilo vezano za brisanje žutih kartona u toku meča i ukoliko se meč završi „igrač koji je imao žuti karton“ da li igraču ostaje žuti karton ili se briše?
 
U pravilima stoji da se žuti karton briše.. Materijalna povreda pravila fudbalske igre od strane glavnog sudije Srećkovića iz Kragujevca. Moralni čin je ostavka predsednika sudijske komisije Filipovica. Skandal gde se ceo svet smeje Srpskom fudbalu. Da li će neko odgovarati prilikom kaznenih udaraca i izlazak Borjana daleko pre vremena i zašto je pomoćni sudija na utakmici.
 
FK Crvena zvezda kao institucija i veliki gospodin Zvezdan Terzić bi svakako trebalo da se oglase. Jer i FK Crvena zvezda je oštećena kao klub u situaciji kada je dosuđen kazneni udarac za domaći tim. Ponavljam,ovakva vrsta pomoći aktuelnom šampionu naše države i svetskom, evropskom prvaku nije potrebna. A sta tek reći za igrače iz Niša koji su zaslepljeni laserom od stane navijača koji nema respekt prema igraču prilikom izvođenja udarca. Direktno laserom u oči onemogući istog da nema koncentracije.Bruka sudijske organizacije i gospodina Filipovića koji je primio tri puta veću platu od doktora soevijsliste pa i od predsednika države. Zato nam je fudbal u blatu. Da nije reprezentacija napravila uspeh i pokrila ove anomalije zaista žalosno bi bilo gledati ovakve ljude na funkcijama.
 
Sve čestitke reprezentaciji i Draganu Stojkoviću, ali moram i ovo reći: Nije reprezentacija Srpski fudbal. Tu su FK Crvena zvezda, FK Partizan,FK Vojvodina, FK Radnik Surdulica… jer igra se fudbal svuda u zemlji i igraće se i posle reorezentacije.
 
Poenta je šta će ostati posle reprezentacije jer klubovi moraju da žive i rade i obezbeđuju sredstva koja nisu mala. Ali bitno je da taj isti Filipović podnosi prijave i kažnjavaju one ljude koji govore istinu. Pravda ce pobediti. Jer kod nas u državi disciplinska komisija kažnjava na pravdi Boga. Ako vidim da pljačkaš pljačka banku, ne…
NE kažnjavaju pljačkaše već mene sto sam video pljačkaše.
 
Srdačan pozdrav.
Ninoslav Spasić, Surdulica
Bivši sudija sa znakom FIFA”Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts