BIVŠI TRENER CRVENE ZVEZDE: Vojvodina je bila prepoznatljiva po tome, a to se sada izgubilo! (VIDEO)

Fudbalski klub Vojvodina je i zvanično predstavio Milana Kosanovića kao svog novog sportskog direktora.

Foto: FK Vojvodina

Kosanović je bio prvi pomoćnik Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi, a sada će u rodnom Novom Sadu imati novu ulogu. On je istkao da će pokušati da vrati Vojvodini prepoznatljiv sjaj uz igrače iz omladinske škole.

“Poslednjih godina, izgubio se protok igrača iz omladinske škole ka prvom timu, a to je nešto po čemu je Vojvodina uvek bila prepoznatljiva. Iz tog razloga, sa zadovoljstvom sam prihvatio priliku da kao sportski direktor utičem na razvoj Vojvodine u narednom periodu, naravno, u saradnji sa šefom stručnog štaba”, rekao je Kosanović.

Kosanović je istakao i da će njegova saradnja sa trenerom Nenadom Lalatovićem doneti samo korist za Vojvodinu.

“Pre godinu i po dana, ljudi iz kluba su me pitali za moj predlog u vezi sa novim trenerom i rekao sam već tada da je Nenad Lalatović trenutno najbolje moguće rešenje za Vojvodinu, što se ispostavilo kao tačno”, naveo je Kosanović.

Kao trener omladinskog tima Vojvodine, Kosanović je svojevremeno osvojio dve titule u Omladinskoj ligi Srbije, a mnogi od tih igrača kasnije su činili okosnicu generacije koja je osvojila Kup Srbije 2014, pri čemu su njih petorica (Sergej Milinković-Savić, Vanja Milinković-Savić, Mijat Gaćinović, Srđan Babić, Radovan Pankov) kasnije osvojili titulu omladinskog šampiona sveta na Novom Zelandu.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts