Mozzart kampanja
Mozzart kampanja

BORJAN ODGOVORIO VULETIĆU: Da li neko može da mi objasni termin “HOMOFOB”?

Nije se dugo čekao odgovor Milana Borjana…

Foto: Butasport.rs

Potpredsednik Partizana u izajavi za BUTASPORT.RS prokomentarisao je izjavu Milana Borjana koji je rekao da su ga smorile priče oko zaslužene šampionske titule.

“U istom danu u kom renomirana evropska sportska agencija donosi rezultat istraživanja po kojem je FK Crvena zvezda klub kojem je svirano najviše penala u Evropi (razlika između nje i drugoplasiranog kluba po učestalosti dosuđivanja penala je čak 53 minuta!) a iz FSS-a stižu najave o odlaganju uvodjenja VAR tehnologije za 2022. godinu, ovaj, u dva derbija istumbani, kanadski reprezentativac na privremenom radu u Zvezdi najavljuje da će njegov klub biti i dalje šampion igrali oni dobar fudbal ili ne. Može mu se samo čestitati što nam je potvrdio modus operandi FSS-e, onog istog Saveza u kom je sin Zvezdana Terzića, Kostadin, član Komisije za uvođenje VAR tehnologije i član Komisije za licenciranje koja dodeljuje licencu i klubu njegovog oca. Uz to, ovaj kanadski gastarbajter navodo da je ponosan na osvojenu šampionsku titulu koju je “sanjao kao dete.” Budući da je 2016. godine izjavljivao da bi sve dao za Partizan i priliku da zaigra u njemu, na Borjana se samo odnose ove Simovićeve reči: “Ako je Turčin krvav do lakata, Srbin mora biti do ramena. Poturici niko ne veruje.”, rekao je Vuletić za BUTASPORT.RS.

Nije se dugo čekao odgovor Milana Borjana koji vam prenosimo u celosti.

“Poturica, izbeglica, gastarabajter… Sve te pojmove kojima me vređa “profesor” razumem, ali ove termine novijeg doba teško da mogu da razumem. Da li neko može da mi objasni termin i značenje reči “HOMOFOB”? Čitam da je značenje reči “HOMOFOB” u stvari prikriveni homoseksualac koji može težiti ka poslovnim pozicijama sa kojih može da posmatra mlada muška tela. Hm… i to je legitimno. Ali da se ne bavimo tim stvarima, važno je da mi u subotu slavimo TITULU! “Pune tribine ludih navijača i baklje svetle, ceo sever gori…”, napisao je Borjan na svom Instagram profilu.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts