Borjan: Puna stadion melem za ranu iz meča protiv Kairata

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u meču sa Kairatom rezultatom 2:1, ali već sledeće srede, izabranike Dejana Stankovića čeka revanš susret. Kapiten Milan Borjan siguran je da će njegova ekipa pokazati svoje pravo lice naredne nedelje.Foto: FK Crvena zvezda

Između ta dva meča protiv Kairata, Crvenu zvezdu u subotu od 21 čas očekuje meč sa lučanskom Mladosti, a kapiten Milan Borjan, svestan negativnog rezultata, ipak veruje u što puniju “Marakanu” za vikend.

“Poljuljani smo posle poraza u Kazahstanu i ne bežimo od odgovornosti. Bila je teška utakmica, Kairat je dobra ekipa i na kraju se meč završio pozitivno po njih, ali čekamo revanš u kom sam siguran da ćemo biti bolji nego juče.”

“Dešavalo se i ranijih godina da „sporije” krenemo, pa uhvatimo zalet. Nažalost, u revanšu nećemo igrati pred publikom, i baš zato nam treba podrška svih zvezdaša u subotu. Uželeli smo se igre pred punim stadionom”.

Veruje Borjan u početak pobedničkog niza već protiv Mladosti, kao i u pune tribine, što bi moglo da se odrazi pozitivno na ekipu pred revanš meč sa Kairatom.

“Verujem u sebe i saigrače. Kažem, svesni smo da utakmica protiv Kairata nije bila kako treba, ali uverevam da to nije prava slika našeg tima i da možemo bolje od toga, što smo pokazali i u prethodnim sezonama, a pogotovo u prošloj.”

“Želimo da protiv Mladosti započnemo novi pobednički niz, i upravo zato nam treba podrška svih Delija. Da napunimo stadion protiv Mladosti, da nam te slike ostanu u glavi za Kairat i da budemo što bolji. Zajedno smo jači”, zaključio je Borjan.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts