BUKARI POSLE HET-TRIKA: Delije volim vas!

Osman Bukari odigrao možda i najbolju utakmicu u karijeri. Het-trik u pobedi Crvene zvezde nad Pjunikom rezultatom 5:0, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.Foto: FK Crvena zvezda

“Sjajna utakmica. Bili smo spremni za nju, borili se od početka do kraja i srećan sam zbog ekipe što smo ostvarili trijumf. Srećan sam i zbog sebe naravno, nije mala stvar postići tri gola na utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona.”, počeo je Bukari.

Atmosferom je brzonogi Ganjanin oduševljen.

“Prelepa atmosfera, osećam se sjajno da igram pred Zvezdinim navijačima. Hvala im na aplauzima i na skandiranju mog imena. Volim ih! Vole i oni mene, tako da uživamo. Ali znao sam sve o Zvezdinim navijačima i pre dolaska u klub, uvek su ovakvi.”

U revanšu – da se ponovi ovakva partija.

“Voleo bih naravno da ponovimo ovu partiju, ali najvažnije je da se plasiramo dalje. Uradiću sve što je u mojoj moći da prođemo dalje, ali sad moramo da se odmorimo i dobro spremimo za revanš.”

Brzina mu je u krvi.

“Bio sam trkač pre nego što sam se odlučio fudbal. Brz sam, kad imam loptu u nogama, moram to da iskoristim.”, zaključak je Bukarija.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts