CRVENO-BELI PRELAZNI ROK: Krilni napadač Zvezde na pragu odlaska, Tošić i dalje vaga!

Prelazni rok za crveno-bele uveliko traje.

Foto: FK Crvena zvezda

Najbliži odlasku je El Fardu Ben, dok bi klub mogao da napusti i štoper Miloš Degenek.

“Procenićemo u skladu sa potrebama tima. Pričao sam sa Stankovičem i Mrkelom, treba da imamo zajednički stav. Može da se desi da odu, a možda i ostanu. U zavisnosti od toga biće i novih dolazaka. Ben je trenutno najbliži odlasku… Fali nam gore jedan kreativan igrač koji će da pravi razliku. Želimo da budemo još moćniji na proleće”, rekao je Terzić.

Zvezda ima ponude i za talentovane igrače.

“Imamo ponude i za mlade igrače – Nikolića, Petrovića i Gavrića, ali za sada ih ne razmatramo”, ističe generalni direktor crveno-belih.

Terzić je istakao da Zvezda pregovara sa Duškom Tošićem.

“Obavili smo razgovore krajem decembra, on je otišao na odmor. Pričaćemo i narednih dana… Duško ima poziv da dođe. Treba da se poklope i neki njegovi planovi. On radi individualno sa svojim trenerom, što znači da će biti spreman u svakom trenutku. Nadam se da ćemo se dogovoriti”, rekao je Terzić.

Novi ugovor je ponuđen Milunoviću.

“Sa Milunovićem smo pričali pre mesec dana, a i jutros. Očekujem ga u kancelariji posle treninga. On putuje na pripreme, ugovor mu ističe u junu, ali mislim da tu nema ništa sporno i da će Milunović ostati u Zvezdi. Ni njegova ni naša želja nisu sporne”, zaključio je Terzić.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts