DANAS JE POSLEDNJI DAN KADA MOŽETE DA SE IZBORITE ZA POLA MILIONA

Dočekajte početak jeseni sa 500.000 dinara!
Foto: Admiralbet

Kraj leta je blizu, sve je manje sunčanih dana, ali tu je novi Fazi turnir koji će veselim bojama odagnati jesenje sivilo. Kladionica AdmiralBet je organizovala novi turnir koji ljubiteljima slot igara donosi uzbudljivu borbu za fenomenalnih 500.000 dinara.

Naime, do ponoći svi zainteresovani mogu da se priključe pohodu na pola miliona dinara tako što će zaigrati izdvojene Fazi slotove, nakon čega će 40 igrača sa najviše sakupljenih bodova osvojiti fantastične nagrade. Bodovi se računaju kao količnik dobitka i uloga, pomnožen sa 100, a minimalan bet iznosi svega 30 dinara.

Za učešće na turniru je neophodno imati otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs, za šta je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta. Registracija se vrši na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, a svim novoregistrovanim igračima sleduje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice. Dodatno, nakon prva uplata depozita sa sobom povlači i sjajnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, s obzirom da se nalazimo na sredini septembra, bitno je podsetiti da svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Ne čekajte, već zavrtite neke od izdvojenih Fazi slot igara, sakupljajte bodove i obezbedite sebi mesto među 40 najboljih koji će podeliti pola miliona dinara!

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts