EVO ŠTA DA URADITE AKO ČUJETE GRMLJAVINU

Ko kaže da grom ne udara više puta na isto mesto?
Foto: Admiralbet

Svi znamo da ne bi trebalo da prilazimo gromobranima ili da se krijemo ispod drveta kada ugledamo bljesak munje na nebu. Ova informacija bi mogla da bude od krucijalnog značaja, ali evo i par saveta šta da uradite kada osetite grmljavinu, jer će u narednom periodu grmeti svakog dana.

Naime, od sada, u svim AdmiralBet lokalima će grmeti Thunder City džekpot, više puta u toku dana! Thunder City džekpot će gromoglasno udarati više puta dnevno, svakog dana, i svaka grmljavina će biti vredna 25.000 dinara. Ovaj džekpot može da iskoči na svim slot igrama koje su dostupne u AdmiralBet lokalima, a samo jedan spin je dovoljan da prizove gromove i munje, tako da je veoma bitno ostati pribran tada, jer džekpot može da padne u bilo kom trenutku.

Ukoliko ipak preferirate da svoje omiljene slotove igrate online, promocija Spinback je idealna za ljubitelje slot igara, jer svakog dana donosi besplatne spinove, neophodno je samo da igrači imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara! Takođe, u subotu je startovala peta od šest faza promocije Kladijator, koja donosi novo sedmodnevno takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

Svratite do AdmiralBet lokala, sedite za svoje omiljene slot aparate i osetite udar groma!

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts

Advertisement