Filipovski posle Cibone: Najvažnije je da uspemo da se oporavimo

U 7. kolu ABA j.t.d. lige, crno-beli košarkaši su pobedili Cibonu u “Draženovom domu” sa 75:82 (21:27, 19:23, 25:17, 10:15).

Foto: KK Partizan

Na konferenciji za medije održanoj nakon utakmice, trener crno-belih Sašo Filipovski je izjavio:
 
„Čestitke igračima Cibone, imaju mladost i brzinu, tako da su pokazali da ne odustaju na ovoj utakmici. Počeli smo dobro u napadu, a u odbrani smo primili previše poena, 40 u prvom poluvremenu. U trećoj četvrtini smo imali pad koncentracije i susreli smo se sa tim povredama i problemima sa faulovima, gde smo morali da reagujemo onako kako nismo trenirali, sa nekim igračima na pozicijama koje nisu njihove. Sve u svemu, uvek treba da se nađe put ka pobedi. Našli smo put ka pobedi, primili manje poena u drugom nego u prvom poluvremenu, tako da sam zadovoljan sa pobedom. U igri normalno da ima mnogo uspona i padova i treba na tim stvarima dosta da se radi. Najvažnije je da uspemo da se oporavimo i da ove povrede prođu, da možemo normalno da radimo jer nas čeka stvarno težak ritam u narednih deset dana”, rekao je Filipovski.
 
Crno-beli se noćas vraćaju u Beograd gde ih očekuju tri utakmice u periodu od 17. do 23. novembra. Prvo će u utorak Partizan dočekati Uniks iz Kazanja, zatim 19. novembra Huventud, dok je 23.11. na programu bio duel protiv Crvene zvezde.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts