Fudbaleri Partizana otputovali u Tursku (FOTO, VIDEO)

Fudbaleri Partizana otputovali su u Trusku na primere za prolećni deo sezone u okviru kojih će odigrati pet trening utakmica. Trener Aleksandar Stanojević je na put poveo 30 prvotimaca i šestoricu omladinaca koji su za ove pripreme priključeni najboljoj selekciji.

Foto: Partizan.rs

Trener Stanojević je i skratio spisak igrača koje je prozvao 8. januara, pa su tako u Beogradu ostali štoper Dušan Lalatović, desni bek Periša Pešukić, krilni napadači Nikola Čolić i Denis Stojković.

Na put nije krenuo ni Aleksandar Miljković koji je ostao radi dodatnih ispitivanja zbog bolesti.

Takođe, u Tursku neće ići ni golman Aleksandar Popović, levi bek Slobodan Urošević, kao i krilni napadač Filip Stevanović koji će ići u SAD na turneju sa reprezentacijom Srbije.

Foto: Partizan.rs

Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki Banjak, Svetozar Marković, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Aleksa Purić, Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Saša Zđelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Holender, Aleksandar Lutovac,Vanja Vlahović, Nikola Jović, Lazar Marković, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Mihajlo Petković, Žan Kristof Bajbek, Nikola Štulić, Samed Baždar i Marko Milovanović.

Crno-beli će u turskom Beleku biti do 29. januara i odigraće pet kontrolnih utakmica.

Prvi meč crno-beli igraće 17. januara protiv poljskog Zaglebja, tri dana kasnije rival će im biti Rubin iz Katanja, a 25. igraće protiv ukrajinske Desne.

Za 28. januar zakazane su dve utakmice, prepodne će igrati protiv Ruha, tima iz Belorusije, dok će im popodne rival biti Zorja.

Utakmica sa Ukrajincima biće poslednji kontrolni meč pred povratak u Beograd.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts