Iliev o Asanu: Bezobrazno i podmuklo!

Ivica Iliev, funkcioner Partizana, nekadašnji sportski direktor prokomentarisao je potez Takume Asana da napusti crno-bele.
Foto: Partizan.rs

Ivica Iliev žestoko je kritikovao potez Japanca.
 
„To je bezobrazno i podmuklo ponašanje jednog profesionalca. Te priče da njemu Partizan duguje milione i da niko nije hteo da ga sasluša nemaju veze s istinom. Svuda ponekad ima malih kašnjenja u isplati, pogotovo sada kada je ceo svet u problemu zbog epidemije korone. I mnogi evropski velikani su smanjili budžete. Kao igrač sam prošao kroz nekoliko zemalja i često se dešavalo da bude sličnih problema, čak i u vreme kada je finansijska situacija bila znatno bolja od aktuelne, ali to ne može da bude opravdanje za ovo“, rekao Iliev za Informer i dodao:
 
„Imao je maksimalne uslove u Partizanu. Stalno je pričao da uživa u Beogradu, a očigledno je pokazivao lažno poštovanje prema Srbiji, našem klubu i navijačima. Ostavio je saigrače na cedilu, momke koji su mu pomogli da odigra najbolju sezonu u karijeri. Doveli smo ga kada je bio u padu, gde nije igrao. Pružili smo mu šansu. Ovde je podigao formu i ponovo postao reprezentativac, a ovako podlo nam vraća.”, zaključio je Ivica.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts