INCIDENTI IZAZVALI PREKID MEČA U ITALIJI: Albanci provocirali, navijači Vojvodine utrčali na teren! (FOTO)

Prekinut prijateljski meč između Breše i Vojvodine.

Foto: Gazzetta dello Sport

Prijateljski meč u Breši između istoimenog tima i Vojvodine prekinut je u 50. minutu susreta. Naime, na početku drugog poluvremena 20-tak ljudi pojavilo se sa albanskim zastava, što je isprovociralo 20-tak navijača Vojvodine koji su utrčali na teren.

„Situacija se smirila nakon nekoliko minuta i oni su se vratili na svoj deo tribine, ali potom je fudbaler domaćih Mario Baloteli iz određenih razloga odbio da nastavi sa igranjem utakmice, te je sudija Amabile Daniel odlučio da meč i definitivno bude prekinut”, stoji u izveštaju na sajtu Vojvodine.

I pre ovog detalja bilo je mnogo tenzije. Pri rezultatu (2:0) za Brešu, trener Vojvodine Nenad Lalatović dobio je crveni karton, a potom je odbio da napusti klubu, pa je odlučio da povuče ekipu sa terena. Meč je nastavljen posle nekoliko minuta. Inače, u tom trenutku domaći navijači skandirali su gostima iz Novog Sada: “Cigani, cigani”.

U 50. minutu susret je definitivno bio prekinut zbog pomenutog incidenta sa navijačima.

Pre prekida susreta, rezultat je bio (2:1) za Brešu. Golove za domaće postigli su: Donaruma iz penala u 7. minutu i Bisoli u 13. minutu. Jedini gol za Vošu postigao je Đuričin u 45+3. minutu.

Pre početka utakmice oba tima izašla su u majicama sa natpisom: “Forza Siniša” (“Napred Siniša”).


Breša: Alfonso (od 46. Abrandini) – Sabelji (od 46. Andrenaći), Cistana (od 46. Nolaski), Gastaldeljo (od 46. Torkio), Mateju (od 46. Geci) – Souza (od 46. Semprini), Tremolada (od 46. Spalek), Bisoli (od 46. Ćurčio), Desena (od 46. Mangraviti) – Donaruma (od 46. Baloteli), Matri (od 46. Aje).

Vojvodina: Simić – Stojković, Đurić, Saničanin, Vučić (od 27. Petković) – Drinčić, Đurišić – Đuričin (od 46. Kokir), Bojić (od 46. Nikolić), Gemović – Matić.


Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts