INCIDENTI U BEOGRADU: “Đavoli” hapšeni u Mirijevu, Balkan pobedio (FOTO, VIDEO)

Incidenti pred meč prve Beogradske lige između FK Balkana i FK Beograda 1929.

Foto: Đavoli Karaburma 2003

Decenijska netrpeljivost između Karaburme (“Đavola”) i Mirijeva (“Šumari”) nastavljeno je i danas pred meč prve Beogradske lige (peti rang takmičenja) između Balkana i FK Beograda sa Karaburme.

Oko 50-60 “Đavola” krenulo je na gostovanje u Mirijevo gde su pevali i bez policije stigli, a potom su našli na skup “Šumara” gde su bili manji incidenti, a manji deo momaka sa Karaburme bio je uhapšen, dok je drugi deo pušten.

“I pored opsadnog stanja na Karaburmi 50-60 “Đavola” je bez pratnje policije došlo u Mirijevo. Prošetali smo dobar deo po kraju, i negde u blizini stadiona naišli na skup “Šumara”. Oko njih je bilo dosta policije, poletelo je par flaša ka njima, pa je policije krenula na nas da nas pendreči i hapsi. Neke su priveli, a većinu pustili, i otpratili ka našem kraju. Na utakmici nismo prisustvovali.”, napisali su “Đavoli” na svom Instagram profilu.

Pogledajte korteo “Đavola” kroz Mirijevo, kao i hapšenje.

Jedan deo “Šumara”, navijača Balkana iz Mirijeva danas pred meč.

Utakmica FK Balkan – FK Beograd završena je minimalnom pobedom domaćina (1:0). Posle ove pobede Balkan je na 10. mestu sa 29 bodova, dok je Beograd na 4. mestu sa 39 bodova. 

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts